DROPZONA:
AERODROM LISIČIJI JARAK

DOBRODOŠLI U NAŠU DROPZONU

Padobranstvo kao sport i jedna zaista posebna avantura mora biti propraćen i sjajnim osobljem i adekvatnim objektom – elementima koje nažalost mnogi padobranski centri nemaju. Skakali smo u padobranskim centrima širom sveta i za to vreme hvatali smo beleške. Na našim avanturama videli smo mnogo,  bilo je stvari koje su nam se svidele, kao i onih koje nisu. Najvažnije i najbitnije stvari implementirali smo u naš padobranski centar. 

BESPREKORNA ORGANIZACIJA

VELIKA ZONA ZA PAKOVANJE

BRIFING PROSTORIJE

RESTORAN

KVALIFIKOVANI RIGERI

PUNO PROSTORA ZA SLETANJE

DROPZONA:
AERODROM LISIČIJI JARAK

Sportski aerodrom ,,Lisičiji Jarak” nalazi se nedaleko od Beograda, tačnije 24 minuta od samog centra grada. Do njega se dolazi preko Pančevačkog mosta, kretanjem u pravcu ka Zrenjaninu.

Površina koju zauzima aerodrom je 164 hektara, a na toj površini nalaze se dve piste dužine od oko 1000 metara koje se protežu pravcem 15-33.

Od infrastrukture aerodrom ,,Lisičiji jarak” poseduje dva hangara, što je dovoljno za smeštaj desetak sportskih aviona, kancelarije, ambulantu, pomoćne objekte i skladište goriva, stambene objekte za službeno osoblje i restoran. 

Prostrane ruralne staze mogu da prime više desetina vazduhoplova. Aerodrom je registrovan za VFR letenje danju i otvoren je tokom cele godine od izlaska do zalaska sunca, a u zavisnosti od vremenskih prilika.

Ukoliko dolaziš na Aerodrom Lisičiji Jarak gradskim prevozom, potrebno je da znaš informaciju da do aerodroma ide autobus 101, čija se početna stanica nalazi kod Omladinskog stadiona. Stanica na koju treba da siđeš zove se – Naselje Tovilište 1.

Ukoliko na aerodrom dolazite sopstvenim prevozom kliknite ovde za tačnu putanju od vaše trenutne lokacije do aerodroma.