HIBRIDNI KURS

Hibridni kurs je dizajniran da vas osposobi za samostalan slobodan pad na najbezbedniji,  najbrži i najekonomičniji način. Hibridni metod obuke kombinuje najbolje karakteristike svih ostalih metoda padobranske obuke.

Teorijska obuka neophodna za prvi skok traje šest sati. Kroz nju ćete učiti o padobranskoj opremi, načinu upravljanja padobranom, pravilima letenja i sletanja na aerodrom (školski krug) i vanrednim procedurama u slučaju otkaza aviona ili padobrana.

Nakon uspešno položenog testa,  skočićete dva skoka sa 1200 metara na kojima će vam gurtna otvarati padobran. Ovi skokovi služe da vas nauče osnovnim veštinama upravljanja padobranom i da vas mentalno pripreme za osećaj slobodnog pada.

Sledeći korak je odlazak u aerotunel gde letite 30-60 minuta tokom kojih izvršavate vežbe po našem planu obuke. Ulasci u tunel traju po 2 minuta tokom kojih vaš instruktor stoji pored vas i ispravlja vaše greške. To vam omogućava da razvijete veštine kontrole tela u  slobodnom padu bez stresa koji donosi realan skok iz aviona.

Po završetku obuke u aero tunelu skočićete nekoliko skokova sa 3500 metara zajedno sa instruktorom koji će paziti da letite u stabilnoj poziciji. Ovi skokovi vas uče da veštine stečene u tunelu primenite tokom pravog skoka, razvijete svest o visini (koja u tunelu ne postoji) i savladate samostalno otvaranje padobrana.

Onog trenutka kada uspešno savladate par vežbi u slobodnom padu sa instruktorom, biće vam dozvoljeno da skačete samostalno.

Nakon što krenete sa samostalnim skokovima i više vam nije potreban instruktor u toku slobodnog pada, uvežbavaćete naprednije veštine kao što su zaokreti, kontrola brzine propadanja, prilazak drugom padobrancu, i rađenja salta (koje će vam, nakon iskustva u tunelu, pasti relativno lako). Kada sve to savladate, trebalo bi da ste stigli do 25. skoka, i onda ste spremni za finalni korak do A dozvole – vaš prvi padobranski ispit!

OSTALE PADOBRANSKE OBUKE:

NAŠA PREPORUKA ZA PRVI SKOK PADOBRANOM

instruktor i padobranac u aerotunelu
dvoje padobranaca se drzi za ruke prilikom slobodnog pada

CENA HIBRIDNOG KURSA

23.600 din – Teorijska i praktična obuka, rentiranje padobranske opreme i dva skoka na gurtnu sa visine od 1200 metara.
70.800 din – 60 min letenja u  vazdušnom tunelu
17.700 din – AFF skok sa jednim instruktorom

PRIJAVA ZA
HIBRIDNI KURS