PADOBRANSKA OBUKA

Postanite deo elitne grupe padobranaca kroz našu osnovnu obuku za samostalni skok.
Naši stručni instruktori će vas voditi kroz sve korake, pružajući vam pouzdano znanje i podršku.

PADOBRANSKA OBUKA - STATIC LINE

Padobranska obuka za samostalni skok čeka na vas sa otvorenim rukama. Naučićete veštine, razviti hrabrost i iskusiti neopisivu slobodu dok se pripremate za samostalan skok sa 1200 metara. Nakon uspešno završene Obuke za samostalni skok, otvoriće vam se mogućnosti za naprednije kurseve padobranstva i dalje razvijanje vaših veština.

NASTAVAK OBUKE - KURS SLOBODNOG PADA

AFF metoda obuke za slobodan pad je intenzivan i uzbudljiv kurs koji će vas odvesti na visinu od 3500 metara za vaš prvi skok. Instruktori će vam pružiti podršku dok padate, osiguravajući da se osećate sigurno i stabilno. Kada savladate veštine slobodnog pada, postaćete samostalni i naučićete napredne tehnike koje će vas dovesti do vašeg prvog nezaboravnog padobranskog ispita.

TUNEL PROGRESIJA - HIBRIDNI KURS

Upustite se u uzbudljivi hibridni kurs slobodnog pada koji kombinuje najbolje aspekte svih metoda obuke, kako biste postali samostalni padobranac na najsigurniji, najbrži i najefikasniji način.  Kada savladate veštine slobodnog pada, postaćete samostalni i naučićete napredne tehnike koje vas dalje vode do vašeg prvog padobranskog ispita.