Top 10 razloga da probaš skok padobranom

1. To je najzabavnija stvar koju možeš uraditi a da je odeća na tebi!

2. POGLED – Kada gledaš Beograd s visine, jednom rečju je #SPEKTAKULARAN

3. Tvoja “Bucket list” – Znaš da se to nalazi na listi… Prosto je SKOK PADOBRANOM 

4. Prijatelji će ti zavideti. Najčešće će u čudu pitati “ Zašto bi skakao iz ispravnog aviona” ? Možeš im sa samopouzdanjem odgovoriti “ Ahhh, sad ću da vam sve ispričam” 

5. Šeruj svoje slike i video tandem skoka na instagram…. Imaćeš više lajkova i komentara nego što si ikada imao!

6. Skakaćeš sa nasmejanim i najvedrijim ljudima u tandem svetu! Jesi li upoznao Zmaja, Tozu, Milančeta, Duleta i ostatak naše družine iz centra? Oni su zaista SJAJNI!

7. Bilo da želiš da rashladiš glavu od teškog perioda ili da se rashladiš od vrućine, temperature na visini skoka se kreću od 20-25 stepeni. To je definitivno mesto gde trebaš biti tokom leta!

8. Skok je najuzbudljivija stvar na planeti, posle odlaska na mesec! 

9. Skok padobranom je izlaz iz svakodnevnice. Ako ti je dosadno iz dana u dan, onda bi trebalo da skočiš padobranom. Bukvalno ćeš na svet gledati drugačijim očima!

10. Bez brige, drugar… Brineš oko nečega, pod stresom zbog budućnosti – skoči svoj skok padobranom! Nikada u jednom trenutku nećeš živeti više nego kad skočiš!

Ukoliko imaš pitanja o bilo kojoj od naših usluga ili imaš potrebu da razgovaraš sa članom našeg tima pre nego što se definitivno odlučiš da rezervišeš skok, slobodno nas kontaktiraj preko kontakt forme na našem web sajtu, pozivom na broj telefona 062 222 909 ili pisanjem poruke na naš Instagram ili Facebook profil.